top of page

Reviews

Lange wandelingen met honden en geliefden

Superplek om lange wandelingen te maken met honden en geliefden. Verdwalen kan ook, dat deden wij, met als voordeel dat je dan een bonus van nog drie kwartier wandelen in ondergaande zon en herfstschemer in de schoot krijgt geworpen.

Vóór alles is het huis knus, en voor wie graag met een boek of laptop op schoot in een hoek van een bank zit ook zeer comfortabel. Want er zijn onweerstaanbare banken, in de woonkamer zowel als de serre. Er zijn goede bedden voor wie graag slaapt, een prima keuken voor wie graag kookt en de houtkachel knappert het huis

Joke van der Hoeven

 

Heerlijke week

We kijken terug op een heerlijke vakantieweek. Er is een prachtige veranda met ochtendzon.Niet overdreven luxe, maar knus en compleet. In de nieuwe keuken functioneerde alles uitstekend. Ook veel genoten van de tuin met trampoline, picknicktafel en tuinmeubilair. We voelden ons meteen thuis. Kees - de eigenaar/beheerder is vriendelijk, goed bereikbaar en denkt met je mee. We waren dankbaar dat we hier mochten verblijven en komen graag weer terug! Een set met wandelroutes lag klaar,  veel loslooproutes (hond!)

Bob en Nienke

Lekker knus en gezellig

Een heel fijn huis van alle gemakken voorzien, lekker knus en gezellig ingericht.
Bosrijk, heerlijke frisse lucht en een genot voor vogelliefhebbers. Vanwege de omgeving - wij waren met ons hondje - deze goed beschermen tegen teken. 

Dirk  Gahrmann

 

Heerlijke houtkachel en schommelstoel

Heerlijk rustig, mooie natuur en voldoende ruimte, een mooi huisje met een heerlijke houtkachel en een fijne schommelstoel. Snel WiFi is hierécht snel!
Ruimte genoeg, wij waren met z´n tweeën. We kwamen in een heel schoon huisje.

mevr.  I.M. Jonkman 

 

Veel privacy, geen last van buren
Heerlijk rustig plekje. Huisje staat op ruim opgezet bungalow park. Weinig tot geen last van de buren aangezien plek voldoende privacy heeft. Huisje is erg gezellig / sfeervol ingericht. Vooral de serre is een geweldige plek om te zitten (met lekkere chill bank) en te genieten van de tuin. En een uitsteklende TV, dat maken we niet vaak mee.

Wandel & fietsroutes alsmede folders van activiteiten in de omgeving zijn aanwezig dus maken het ideaal om uitstapjes te plannen. Wij vonden de Veentjesroute

Jeanine

 

Alles was er

Was regenachtig, maar wat we gezien hebben was mooi. Alles wat je nodig had was er.
Voor ons en de hond super gaan zeker nog eens terug. Hartelijke onthaal door gastheer.

C.E.  Pastoor

 

Knusse woonkamer en ruime serre

Midden in een groot bos, een aantal mooie wandelroutes lopen dicht langs het huisje, zodat je vanuit huis vlot een leuke route te pakken hebt. We waren er begin oktober. In de herfst is het heerlijk om buiten in het bos te zijn, en 's avonds lekker met een boek of een spel bij de houthaard. Een knusse woonkamer (met haard dus!), en aan de andere kant een mooie ruime serre zodat je je zelfs buiten waant, terwijl je in het huisje bent.

A.  Verwey

Meer reviews: 

Natuurhuisje.nl

bottom of page